Utbildningar

Varför köper

kunden?

Denna utbildning passar alla företag. Lär dig grunden i  att kommunicera som kunden köper.  Med  hjälp av en metod som nyligen lanserats i Sverige får du lära dig att anpassa budskapet och att snabbt connecta med personen du möter – vilket ger dig en fantastisk möjlighet att nå fram. "Why they buy" är en tidsbesparande, ärligare och mer träffsäker metod inom försäljning och kommunikation. Som du kommer ha nytta av för resten av livet.

Mentalstyrka & Ledarskap

Bygg mentalstyrka på jobbet. Att jobba smartare inte hårdare tror vi verkligen på. Skapa en arbetsplats där chefer och medarbetare trivs och mår bra. När vi fokuserar på vad det är som gör att vi mår bra och vad som är viktigt jaget och laget kommer det bli lättare att hantera både jobb och fritid bättre. Vi vill hjälpa er navigera för de hinder och utmaningar som uppstår. Lyfta individ och företag till en nivå som gynnar alla.

Styla din

försäljning

Riktar sig till salonger inom skönhetsbranschen för att  komplettera expertisen inom yrket och få säljsituationer att kännas tryggare. Inom skönhetsbranschen är sälj en faktor som det sällan pratas om och många känner sig obekväma i rollen som just säljare.  För att kunden ska få den bästa upplevelsen när den besöker just din salong. Vi har tagit fram enkla och pedagogiska verktyg som ska underlätta alla momenten för kundens resa och upplevelse i salongen.