Mentalstyrka & ledarskap

Alla branscher

 Allmänt

Vi lever idag i en värld fylld av information från höger och vänster. Att vi påverkas det gör vi. Men hur kan vi hjälpa oss själva att jobba smartare. Hur funkar vi även i motvind. Hur bygger vi starka team som är effektiva och lönsamma och har roligt på jobbet?

I "Mental styrka & Ledarskap" delar vi med oss av verktyg och övningar som enkelt kan appliceras personligen och i verksamheten. Det är förvånansvärt hur mycket vi kan påverka med att lära oss att använda hjärnan på rätt sätt.

Workshop Företag/ledningsgrupp/ Team

Här tittar vi på hur ert team fungerar tillsammans med hjälp av metoden B.A.N.K. Vilka värderingar har ni gemensamt i verksamheten och hur jobbar vi tillsammans för att sträva efter dem. Vi tittar på om det finns låsningar och utmaningar, hur kan vi förbättra där ni befinner er just nu? Tillsammans skapar vi en målbild och en resultat tavla för hur vi ska lyckas nå det önskade läget.

Upplägg

Skräddarsyr efter företaget/personernas individuella behov och efterfrågan.

Denna går att boka både live och digitalt.

 

Coaching 1 to 1

Många gånger vet vi precis vad som behöver göras, men ändå får vi inte jobbet gjort. Ibland fastnar vi i gamla mönster som håller oss fast. Ibland är det lättare att skylla på någon annan. Med hjälp av coaching hjälper vi dig att se dina förmågor som du kan lära dig plocka fram och som kan få dig att kommunicera med färre missförstånd,fokusera på tydliga mål, ta dig över hinder och öka din effektivitet. Ofta inser vi att lösningen kanske inte alls var så avancerad eller så långt bort som vi först trott. När du eller företaget tar hjälp av oss som coach, gör vi först en nuläges analys och tittar även på vart ni önskar vara och vilka mål ni vill uppnå. Efter det lägger vi upp en plan på hur vi ska nå dit. Vi blir din kickstarter och du blir själv den som främst är delaktig att leda dig framåt. Tillsammans sätter vi en stabil grund för att skapa de resultaten du drömt om och gör dig redo att våga ta nästa steg.

För dig som vill...

  • Bli effektivare

  • Få en tydlig karta över hur du kan planera ditt jobb & vardag bättre

  • Skapa resurser för att hantera problem

  • Förbätta din kommunikation

  • Få bättre ekonomi

  • Öka ditt fokus 

  • Bli Tydligare i din strategi och struktur

  • Uppnå attraktiva mål

 

Coaching upplägg:

Alltid ett start samtal på 30-60minuter, där vi tittar på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.