Mari Höglund 

​​Tel: 070-2292726

mari@marihoglund.com​

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by marihoglund.com

SERVICES

how to sell

skönhetsbranschen

Utbildningen är riktad till salonger inom skönhetsbranschen för att  komplettera expertisen inom yrket och få säljsituationer att kännas tryggare. Inom skönhetsbranschen är sälj en faktor som det sällan pratas om och många känner sig obekväma i rollen som just säljare. Med hjälp av den träffsäkra metoden why they buy kombinerat med 8 nycklar i säljmomenten får ni verktyg som underlättar processen. För att kunden ska få den bästa upplevelsen när den besöker just din salong.

why they buy

Denna utbildning passar alla företag. Lär dig grunden i  att kommunicera som kunden köper.  Med  hjälp av en metod som nyligen lanserats i Sverige får du lära dig att anpassa budskapet och att snabbt connecta med personen du möter – vilket ger dig en fantastisk möjlighet att nå fram. "Why they buy" är en tidsbesparande, ärligare och mer träffsäker metod inom försäljning och kommunikation. Som du kommer ha nytta av för resten av livet.

1 to 1

Ibland behövs det input utifrån för att få tillgång till och förbättra sina egenskaper. Att vässa din kunskap och bli din bästa version. Med riktad coachning blir det enklare att nå de resultat du vill åstadkomma. Coachande självledarskap betyder  mycket i  rollen som, företagare, förälder, chef , kollega men framför allt människa.  Hur ser din action plan ut för 2020? Vad behöver du jobba med för att bli bättre?