Inspirations kurser
Tändvätska (1).png

Tändvätska är en utbildning som riktar sig till företag och organisationer som vill jobba med långsiktig hållbarhet och skapa en arbetsmiljö som den grundläggande pusselbiten till att öka tillväxt, skapa resultat och nå målsättningar.  Ofta händer det att företag till exempel växer fort och i takt med det tillkommer nya positioner, medarbetare och avdelningar eller kanske det är tvärt om att det blir nedskärningar och det slutar och byts ut ledning eller personal. Det sker en förändring i företagskulturen och strukturen. Man kan se att där företag har en tydlig vision och där alla roller är inblandade som en viktig del. Så klarar företag många gånger lättare av att hantera utmaningar och hinder bättre. 

Tändvätska är framtaget för att målmedvetet skapa arbetsplatser som jobbar långsiktigt med att skapa betydelsefulla relationer för ökade resultat och trivsam gruppdynamik från ledning till medarbetare.  Utbildningen bygger på en heldags arbete där vi delar med oss av kunskap, verktyg och praktiska övningar och metoder för att skapa en förståelse för hur företag och organisationer kan bygga en struktur och kultur där alla roller är viktiga och jobbar tillsammans som ett lag. På samma sätt som i lagidrott krävs det fokus, prestation, motivation och där alla spelare har delaktighet och en viktig roll och en vilja av att sträva mot samma mål. Samma känsla vill vi förmedla även här med en ökad förståelse för varandras olikheter. Hur vi bemöter och kommunicerar mer träffsäkert. Vissa spelare behöver fart andra stabilitet. Företag behöver må bra för att gå bra, och för det ska vara genomförbart krävs det att alla vet och vill jobba för att tillsammans skapa resultat. 

Vi har kombinerat två metoder som kommer ge er nya tankesätt, insikter, glädje, inspiration, samarbete & förståelse. Att "ha kul på jobbet" kommer tas till en ny nivå där alla röster gör skillnad och räknas. Verktyg och material samt sammanställning av eran målsättning ingår samt uppföljning efter utbildningen. Inga förkunskaper krävs

Desto mer vi lyfter varandra desto bättre presterar vi. Med ett målmedvetet och långsiktigt arbete kan vi hjälpas åt att skapa betydelsefulla relationer som i sin tur ger bättre resultat, från ledning till medarbetare.

Namnlös design (3).png

I dag lever vi i en tid där förändring är vardag och klimatet kan vara både svårt och krävande som företagare & medarbetare att tackla. Men vi vet att det går med rätt verktyg och rätt lagkamrater. Tändvätska är en utbildning framtaget av två personer som brinner för andras och sin egen utveckling.

Micke Lundgren har gjort resan från brandman till befäl och instruktör, han har god vana och erfarenhet av att veta vikten av både leda laget och vara en del i det och agera i situationer som livsavgörande. Med hans egna modell Skråmträskmodellen kommer ni få en tydlig bild och dokumentation av hur systematiskt trivselarbete fungerar.

Mari Höglund jobbar som affärskonsult. Utbildar och coachar företag att skapa värde och hållbarhet som gör skillnad. I ämnen som påverkar både det personliga ledarskapet och som entreprenör. Hon har under många år jobbat inom skönhetsbranchen branschen som egenföretagare, men också som aktiv i olika roller för event, nätverk och som utbildare. Hon kommer komplettera Skråmträskmodellen med en metod hämtad från USA, som handlar om hur vi på ett enkelt sätt förstår dem vi möter och hur vi effektivt blir mer träffsäker i kommunikationen till alla vi möter. 

Varför tändvätska?

Namnlös design (1).png

Målsättningen med tändvätska är att ni som företag eller organisation, får smarta redskap  som ni direkt efteråt kan applicera och börja använda för att leda företaget till nästa steg.